Preturi

Preturi

(1) Taxa pentru pescuitul in sistem Catch & Release este de 100 lei pe zi pentru un pescar cu maxim patru lansete. Ziua de pescuit este calculata ca fiind un interval de 24 de ore de la momentul inceperii pescuitului.

 

(2) Taxa pentru pescuitul cu retinerea pestelui este de 50 lei pe zi pentru un pescar cu maxim patru lansete. Ziua de pescuit este calculata ca fiind intervalul de la rasaritul la apusul soarelui. Nu se acorda reduceri in functie de durata partidei sau de varsta pescarului. Taxarea se face la sediul fermei.

 

(3) La pescuitul in sistem Catch & Release, pescarul poate avea un insotitor cu drepturi depline, fara taxe suplimentare. In acest caz, pescarul si insotitorul sau vor folosi o singura baterie de pescuit cu maxim patru lansete si vor ocupa un singur stand.  In cazul in care pescarul si insotitorul sau vor folosi - in orice moment si sub orice motiv - mai mult de patru lansete de pescuit pe stand, taxa de pescuit va fi de 100 de lei pe zi pentru fiecare.

 

(4) Pentru partide lungi in sistem Catch & Release (minim cinci zile) sau grupuri mari (minim cinci pescari) taxele de pescuit pot fi reduse, in functie de durata partidei si de numarul pescarilor. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.